Den mest välutvecklade muskeln... 2011-03-21

... Scilla har är pusstungan brukar vi lite skämtsamt säga härhemma. Det ligger mycket sanning i det och vi är väldigt glada över att våran vackra hund är en sådan veritabel pussgurka! När det kommer vänner på besök så viftas svansen nästan ur led, bakdelen lyfter nästan som på en helikopter och pussarna delas frikostigt ut till alla. Hon är helt underbar våran Scillerill - räserråtta - fladdermusöra - prinsesshund - bulken - mattes vackra ... Kärt barn har många namn och det där är bara några!!


Alla sjuklingar i familjen tas väl omhand av Scilla, här är det lillhusse som blir ompysslad. 

Kommentarer
Postat av: Perla

Tussingen!!! Känner så väl igen det där med namnen: bäbis - gosing - fladermusöra(!) - tokfia - fjutta osv, osv, osv... Kan också meddela att jag och Perla tagit till oss ert uttryck, för ni har ju verkligen 100% rätt i att man ALLTID väntar för länge på de goda tingen! :-)

Kramar från Carin, Perla och Luna!

2011-03-23 @ 22:24:08
URL: http://springpearl.blogg.se/
Postat av: Olga Sandlund

Skönt att höra att Scilla har alla muskler väl utvecklade. Det kommer till pass på räserbanan men det är ju hemma i familjen som hunden ska passa in som individ. Tänk att hon är så omhändertagande den lilla blåa Scillan. Det är en sida av whippet som bör framhållas mera tycker jag. En helt underbar bild av Scilla och lillhusse och båda verkar lika tillfreds med att bara vara tillsammans. Vad vore livet utan en älsklig alskad liten hund? Frågar sig Tantolga

2011-03-23 @ 22:40:30
URL: http://tantolga.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0