Istället för Hulken... 2011-03-01

... så har vi "Bulken". Bulkens personlighet är ljus och god, kärleken formligen strömmar ur Bulken när den pussas eller lägger sig att sova bredvid någon annan i flocken. Bulkens smeknamn kommer sig av att hon liksom fyller ut tomrum och lagrar saker i sin mage. Saker som vi andra vanliga dödliga aldrig skulle komma på tanken att stoppa in i våra kroppar. På så vis gör hon oss alla en tjänst eftersom vi då slipper stoppa i oss allt som kommer i våran väg. Som sagt, Bulken är god, hon räddar oss alla från daglig magknip.

Idag upptäckte Bulken ett tidigare okänt smultronställe i den svenska urskogen här i Hälleforsnäs nämligen älgarnas toalett uppe på bergsknallarna. Hon stannade till i några sekunder medan hon häpnade över alla godsaker som liksom låg på rad... Man kunde tydligt se på henne att det krävdes lite tankemöda för att lista ut snabbast möjliga sätt för intag av läckerheterna. Ganska snart utarbetades en strategi som omedelbart sattes på prov.

-"Det måste gå om jag gör så här!!" tänkte hon och satte iväg i en väldig fart. Hon öppnade munnen på vid gavel och sänkte ner huvudet mot marken, det var tydligen inte det lättaste att springa så för benen spretade åt alla håll hela tiden. Trots benspretet lyckades Bulken hålla en väldig fart och all skit i hennes väg åkte in i den ständigt öppna munnen. Munnen stängdes icke förrän den var full och då bara en kort sekund för att svälja, sedan sprang hon med öppen mun ner mot marken igen. Det blev en lång rand genom skogarnas konungs avträde.

Jag är så oändligt tacksam över att hundars saliv ständigt kommer i nya floder, annars skulle det inte kännas riktigt hygieniskt när Bulken vill pussas.Bulken som  valp, på spaning efter godsaker som flytt.Bulken och prinsessmatten har hittat något spännande. Går det att äta?
Och till slut, för att få er alla att längta lite till efter våren och sommaren, några bilder från Julita. Deras pionträdgård är FANTASTISK när den blommar.Det är min underbara pojke( den minsta av dom) som tagit alla de här fina sommarbilderna. ÅÅÅ så jag längtar till värmen!! KOM LJUVA SOMMAR KOM!!

Kommentarer
Postat av: Marie Sandberg

Härligt med en "Bulk" i familjen:-). Undrar lite över var hon kommer ifrån - typ vilken uppfödare som föder upp Bulkar som gillar älg-skitar;-). Verkar ekonomiskt och framför allt ekologiskt!

Gillar den uppfödaren:-).

Kramar från en uppfödarmatte med en och annan bulk hemmavid oxå:-)

Marie och Whippetligan

2011-03-02 @ 00:39:57
URL: http://mibisans.se
Postat av: Mikke

mykke snygga bilder :)

Postat av: Sarah

mykke cool blogg ni har :D

2011-03-02 @ 01:11:48
URL: http://www.vzcv.com
Postat av: Dan_e

vakker hund :D

2011-03-02 @ 01:21:21
URL: http://www.rugbybullet.com
Postat av: Dan_e

vakker hund :D

2011-03-02 @ 01:21:36
URL: http://www.rugbybullet.com
Postat av: Katarina Uggla

Tack för alla positiva kommentarer! SÅÅ KUL att några nya läsare hittat hit!! Välkomna åter att följa whippet- och kattäventyr som utspelas här i södermanland...

Kram Nina

2011-03-03 @ 12:06:32
URL: http://misscurlysue.blogg.se/
Postat av: Olga Sandlund

Härliga hund – Scilla alias "Bulken"!! Listig som en räv att leta mat. Med tanke på matintresset är hon inte ett gram för mycket. Ofta när jag läser texter får jag bilder i huvudet och det får jag av din blogg men inte bara det – jag känner dofter. Scilla får ursäkta men jag föredrar doften av pion framför älgskit. Underbara sommarbilder från Sörmland. Tack till underbara pojken för ögongodiset! Kram Olga

2011-03-03 @ 22:52:58
URL: http://tantolga.blogspot.com/
Postat av: Perla

Å så fina bilder - nu blir ju längtan till vår och sommar äääännu värre! :-DKänner igen Bulkensyndromet, även om Perla är med road av äta inomhussaker, typ pennor, sudd, hårsnoddar och lite annat smått och gott som kittlar gott i kistan...kKram från Carin och Perla!

2011-03-04 @ 15:00:53
URL: http://springpearl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0