Månader av tystnad.... 2012-08-26

....Har det varit. Men denna tystnad har egentligen varit full av aktivitet och ljud, precis som det plägar vara här i livet! Jag gjorde ju ett uppehåll för att få mera tid till mina böcker men se den planen gick i bitar - tusen sådana. Livet bjuder på så mycket ibland. Lite för mycket kanske. Jag tänker inte alls redogöra för allt som passerat - ni kan lugnt luta er tillbaka - utan bara redogöra för vissa tilldragelser som kan vara till nytta för det allmänna vetandet.
 
Först ut får bli ...
 
 
... ett skattletarfynd ur Scillas perspektiv. Tillsammans med Svamphunden Sigge uppdagades det att ett helt skellet bara låg och väntade på att två hundvänner skulle råka strosa förbi! Under mycken hundstoj och glam undersöktes det noggrant, Scilla provsmakade hornen och ett ben medan Sigge kissade noga över det hela så att alla som  passerade hädanefter skulle förstå vem som hittat detta guldgruva först.
 
 
Midsommar har vi naturligtvis firat också! Lite rumphugget rent känslomässigt då det som vanligt är konflikter med skolan om pojkarnas skolgång, något som inte löstes före sommarlovet (ja det finns fortfarande inte en bra lösning) men tack vare goda vänner blev det ändå minnesvärt! Vi åkte till Julita - det har blivit en tradition vid det här laget!
 
 
 
Så här upphetsad blir Scilla av flera tusen människor som springer runt pålar och sjunger....Klappa? Någon?
 
En resa till Öland är ett måste i familjen Uggla. Så vi for till Eriksöre - där jag genast upptäckte att drömhuset står TOMT!! Hmmm... Fast huset vi bodde i är inte heller så dumt!! En liten sommardröm..?..
 
 
Tintin äter frukost.... Sedan ska solbrännan bättras på tillsammans med soldyrkaren Scillerillen..
 
 
 
Eddie skjuter prick med ypperligt resultat på Borgholms slottsruin. Kolla proffstilen! För några veckor sedan fyllde Eddie 13 år! Tänk bara...
I Malmköping finns ett fint hundbad, flitigt besökt av oss i sommar. Här samlas diverse hundägare och vi pratar i timmar om våra älsklingar! Allt medan barnen badar med badmatadorer i labradorform och mer varsamma badare i form av whippets... 
 
 
 
Måste ju få visa äldsta sonen Douglas också! Med lillasyster Tintin.. med tomt koppel?! Nåja, vi var på väg till "spökträdet", det ser ut som om det varit med i en Harry Potter-film!
 
 
  Å här blev det visst ett litet foto... Från whippetrace-sm!! Scilla i full fart mot andraplatsen i C-finalen!!! En fantastiskt fin prestation med tanke på att hon inte var i toppform plus att hon fick en fullkomligt urusel start - hon kom ut på snedden ur buren och låg klart sist en tredjedel av loppet. Jag är väldigt stolt över min lilla fighter! Tack Janssons matte Monica för fotot! Åsså måste ni ju få se vilken snygg farsa Scilla har!! Daigo v d Watterram ( King) med dottern Mibisan's Miss Curly Sue (Scilla) Pappa King tävlade inte på SM (han hade ont i ryggen) utan han fick nöja sig med att titta på... Kolla Scillas blick - trasan är på gång ute på banan...
 
Nu avslutar jag detta för idag, åskan är på ingång och hungern sliter i kroppen. Hoppas ni alla har njutit av bilderna!! 
 
 
 
 

RSS 2.0