Att starta ett rykte... 2011-11-07

.... är inte svårt alls. Allt som krävs är en stor portion glömska och en varmvattenberedare. Det kan underlätta om det även finns en nyrenoverad toalett som stinker kattpiss. Om man nu är i besittning utav nämnda attribut så kan själva arbetet med ryktet börja.

Steg ett - Glöm totalt bort att du numera bor i markplan. Lev dig in i det förgångna där insynen i lägenheten på andra våningen var noll. Se nu till att ofta rätta till byxorna och försök att med rejäla grabbatag i grenen rätta till trosorna som verkar leva ett eget liv. Gör detta så ofta du vill under en halvtimme i köket medan halva gatan åker förbi fönstret på väg till sina arbeten.

Steg två - Låt nu den resterande halvan av grannbeståndet  gapande bevittna hur en oändlig ström av män iklädda arbetskläder ringer på hos dig och också blir insläppta en efter en. Männens avfärd ( var och en för sig) har en lätt anstrykning av depression, de mummlar något om halvtaskigt utfört jobb. Fastighetsskötaren kommer flera gånger under dagen, mot slutet nästan med tårar i ögonen..

Steg tre - När strömmen av män avtagit underlättar man enklast ryktesspridningen genom att upprepa steg ett.

(OBS! Som tur är så är mina katter helt oskyldiga till toaletteländet, stanken fanns innan de kom till Malmköping, det ska visst vara en grannkatt som vid ett tillfälle kommit in precis när toan var färdigrenoverad. Vi får förmodligen stå ut med ny renovering...)

Kommentarer
Postat av: Sigge Svamphund

Gick förbi dej igår eftermiddag men då satt du stillsamt vid köksbordet.

Idag såg matte dej åka förbi på gatan

2011-11-08 @ 21:20:50
URL: http://svamphunden.bloggplatsen.se
Postat av: Olga Sandlund

Hoppsan! Hur ska du nu göra för att stoppa ryktesspridningen eller är det ohjälpligt vidhäftat i grannskapet? Hoppas toaletteländet går att åtgärda! Kram från oss i Motala

2011-11-12 @ 09:26:28
URL: http://tantolga.blogspot.com/
Postat av: Marie Sandberg

Att starta ett rykte är lätt, och hur ryktet sen tar nya vändningar efter varje "anhalt" är ett känt dilemma oxå;-). Känner jag dig? Nu har ryktet om kvinnan i trosor (till och med utan) nått hit till Västanvik (hahaha - Asgarv).

Kramis Marie

2011-11-12 @ 21:04:31
URL: http://mibisans.se
Postat av: Hanna

Hahaha. Störtskönt!

2011-11-14 @ 09:33:23
URL: http://www.kennelblagul.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0