Som hund och katt? 2011-04-26

Så är då påskhelgen över. Den har varit precis så skön som en långhelg ska vara- skönt väder, goda vänner och god mat! Livet är verkligen härligt ibland!! Nu väntar arbete, föräldramöten och olika avslutningar på barnens aktiviteter, några fler lovdagar och sedan... SOMMARLOV!! Snart har Scilla bott hos oss ett helt år, ett år som bara har varit positivt! Läste någonstans att så länge man tycker att det är krävande med hund så har man inte hittat "sin" ras, hundägande är enkelt och fantastiskt roligt när den rätta hunden finns i hemmet! Och det är så jag känner med Scilla- enkelt, roligt, stimulerande och rogivande! Finns inget bättre än att vandra i skogen med detta vilddjur eller gosa i soffan med denna pussgurka...

Katterna är av något avvikande åsikt. Hundkräket är något som man står ut med, man kan i obevakade ögonblick äta upp hundens mat eller råka somna i hundens korg. Det är oxå mycket viktigt att komma ihåg att blänga länge och intensivt på den människa som kelar med inkräktaren. Det ger extra pluspoäng om man kan störa matte när hon klipper klorna på hunden, man kan då passa på att reta hundkräket lite för katter behöver minsann inte klippa klorna, de måste ju vara vassa så att man kan använda dom på ett effektivt sätt om inkräktaren kommer nära...

Fast det är väldigt roligt att leka med hunden när man går på promenader... Väldigt kul faktiskt... Något-man-inte-vill-vara-utan-kul... Då kan man vara kompisar en stund. Då kan man tillochmed pussa hunden, fast bara om ingen ser...När det är påsk kan man få godsaker! Här har prinsessmatten offrat lite av sin glass... Men den är väldigt knepig att få i sig!Åsså var det dags för promenad med kattkompis Stålan, han lekte lejonkungen... Tyckte väl att det passade med tanke på den stundande fritagningen av lejonen på Kolmården!Med sin laserblick ser han allt... Människors futtighet, hundars idioti... katters storhet!
Avslutar med en bild som vittnar om ömsesidigt förtroende och avslappning, tonårshussen och Scillerillen...

 

Kommentarer
Postat av: Marie Sandberg

Härliga ord att läsa för Scilla's uppfödarmatte coh Din vän Nina:-). Blir full av skratt av bilderna där "Scillerillan" har glass på nosen:-).

Får jag månne låna den till "blogga mi"?

Man blir varm inombords när man inser att man som uppfödare lyckas fixa en god, stabil grund för valparna som flyttar hemifrån till nya goa hem, då dom i botten har en trygg stabil grund från här hemma. Det glädjer mig med alla positiva rapporter från alla valpköpare som är nöjda!

Nu har vi en sommar framför oss och sen en höst och sen bär det av till en annan helt underbar person och familj, nämligen Björn, Carsta, Cailin och Ghan Buri Ghan's kennel! Ska bli så trevligt med Ditt resesällskap Nina! Och då får du ju liksom "vara med från början" på någonting nytt i ert liv om allt går som det ska:-).

Stora kramen till hela familjen, så hörs vi snart igen!

Marie och Whippetligan in the "Whippet-cottage"

2011-04-28 @ 21:47:09
Postat av: Katarina Uggla

Klart att du får låna bilder kära du!! Tipsa gärna igen om min blogg, vore kul om fler hittade hit! Och nu är det tydligen officiellt att ett styck Mibisanare till flyttar hit så småningom...Bra! Jag var lite osäker på hur officiellt du ville ha det!

Kram Nina

2011-04-29 @ 16:16:35
URL: http://misscurlysue.blogg.se/
Postat av: Olga Sandlund

Ni har "högt i tak" hemma hos er och det verkar som alla och envar får det utrymme de behöver att hävda sin åsikt och åsikter har dom. Katterna luftar sina omdömen om det ena och andra och använder din blogg att säga som det är enligt deras uppfattning. Jag önskar Stålan stort lycka till med fritagningen av lejonen i Kolmårdens djurpark. Undras vad Stålis och Sammy tycker om planerna på en ny mibisanare?

Vi får se. Hälsningar Tantolga och Harry tackar för gratulationerna!

2011-04-29 @ 19:02:52
URL: http://tantolga.blogspot.com/
Postat av: Carin

Säger som Olga - undrar vad missarna säger om den nya Mibisanaren - kanske är DET rätt hund för dem? ;-)

Luna är definitivt INTE rätt hund för våra kissar, hon bara älskar att småretas med dem, till deras stora förtret!

Kram från Carin, Perla och Luna!

2011-05-01 @ 23:08:26
URL: http://springpearl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0