Bara en snabbis..... 2011-03-09

... får det bli idag. Jag syftar nu på bloggen, inte mitt skrala singelliv. Har under helgen anfäktats av ohälsa, en enveten magsjuka har härjat i min kropp men nu är allt ok igen och det finns massor att göra! Bland annat gå en rejäl långpromenad med en suktande hund som bara fått korta svängar hela helgen. Och apropå långpromenad så är det från en sådan jag ska visa några bilder idag i en sann hembygdslojal kavalkad!! Här i Hälleforsnäs finns inte så mycket om man jämför med andra ställen men något som finns i överflöd är fina promenadvägar. Bilderna är från i höstas när hela familjen gick en sväng på sörmlandsledens handikappanpassade slinga som allmänt går under benämningen "spångarna", svängen är väldigt populär här och vi Hälleforsnäsare är mycket stolta över den. Kom gärna och hälsa på så kan vi gå en sväng!! Gott fikabröd kan ordnas utan några som helst protester...


Kommentarer
Postat av: Marie Sandberg

Vilka härliga promenad-spänger:-). Ser nästan ut som lite myr-mark där omkring!

Ha det gott! Nu längtar vi till VÅREN!

Kramar Marie och Whippetligan

2011-03-09 @ 17:38:31
URL: http://mibisans.se
Postat av: Olga Sandlund

Ett naturfreaks hjärta bultar lite snabbare och hårdare vid anblicken av en bit Sörmlandsled och en liten whippetflicka med sin människoflock! Vi har paddlat alla leder i Sörmland och provat vindskydd och tältplatser där vandringsled och paddlingsled möts. En runda utmed "spångarna" står nu på önskelistan.

Hoppas magen hoppar igång snart! Hälsningar Tantolga

2011-03-10 @ 16:14:14
URL: http://tantolga.blogspot.com/
Postat av: Katarina Uggla

Magen är det full fart på vid det här laget! Trevligt att bilderna lockar till besök! Och jo lite myrmark är det just vid spången, annars är det gott om ekhagar och skogsbackar häromkring. Ska jag baka en citronkaka eller några småbiskvier till besöket kanske?

Kram Nina

2011-03-10 @ 22:57:57
URL: http://misscurlysue.blogg.se/
Postat av: Olga Sandlund

Vi kommer hela gänget och trampar lite Sörmlandsled. Husse tackar aldrig nej till en kopp kaffe och han gillar citronkaka med liten mandelbiskvi, sån är han!

Ha det gott!!! Kram Tantolga, whippetflickorna och Harry

2011-03-12 @ 08:54:41
URL: http://tantolga.blogspot.com/
Postat av: Perla

Hej Syrran! Vet precis hur du har haft det; även min människoflock har varit sjuka, och långpromenaderna har alltså uteblivit ett tag. Men idag skiner solen, och matte har plockat fram bajspåsarna, så jag tror det är på gång!

Pussar från Perla!

2011-03-12 @ 11:50:28
URL: http://springpearl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0