Shop n`til u drop dog... 2011-11-03

... har jag upptäckt att jag har. Efter en framgångsrik flytt med många svettiga vänner så är vi nu på plats i Malmköping. Tack alla ni för all tid och allt slit! Vad vore världen utan goda vänner?! Jag är innerligt tacksam!! 

Här finns ju en väldig massa fler butiker än vad H-näs erbjöd så vi tog en lite sväng "på stan" med Scilla för att fönstershoppa lite, min dotter och jag. Vi traskade gatan fram, mötte folk och hundar på löpande band ( bland annat Svamphunden Sigge) och vi tittade noga i alla skyltfönster som  passerades. Scilla uppfattade så småningom att det tydligen var något speciellt med dessa inrättningar och hjälpte till efter bästa förmåga genom att trycka in den blå näsan varhelst hon kom åt. Hon drog ljudligt efter andan och fnös och snörvlade... Till hennes stora lycka så stod en dörr öppen in till "Pryl 7;an" där hon helt sonika klev in och hälsade på kunder och expedit, detta gav henne mersmak och nästa affärsdörr som stod öppen skuttade hon glatt in genom och upprepade vänlighetsbetygelserna. Till slut kom vi till en av ortens pizzerior, dörren stod återigen öppen och en överlycklig hund hoppade in i matparadiset... Vi har kommit fram till att det nog vore olämpligt med veckopeng till hunden, fast det är klart, ortens butiker skulle definitivt tjäna på det!

Katterna stortrivs och har änsålänge skött sig exemplarsikt! Där ser man att ens förväntningar ibland kommer på skam och tur är väl det!!

Jag har tyvärr inga foton på nya hemmet ännu - måste hitta kameran...Bland det första som packades upp var den heliga bolibompadraken! Ett måste i varje whippets liv...

Kommentarer
Postat av: Rudi

Aha, du gillar fönstershopping, Scilla! Vilken tur att du fick flytta till värsta metropolen då! Men håll hårt i pengarna, pizzor och sånt kan gott matten betala, maten ska hon faktiskt stå för! Puss på dig!

2011-11-03 @ 21:46:57
URL: http://www.bmwsfotoblogg.blogspot.com
Postat av: Sigge Svamphund

Finns inga grisöron eller annat smarrigt på Pryl 7:an jag har noga kollat.

Är det pizzerian vid mej så nä, den andra är bättre.

2011-11-04 @ 20:37:48
URL: http://svamphunden.bloggplatsen.se
Postat av: Marie Sandberg

"Lite någooot svååårt att sova" en natt som denna då man upplever sitt första dygn som mormor till ett underbart barnbarn:-).

Skönt att flytten verkat gått bra, och en sak är säker..... Shopp-a-holicen" som Scilla uppvisar ligger i släkten:-). Nu har du genom flytten gett henne "verktygen" så nu gäller det för dig att "stå pall" för Scilla's påtryckningar - och framför allt stoppa henne INNAN hon tar tassen in i dom fna boutiqerna i Malmköping:-).

Kramar i massor från uppfödarmatte tillika nyblivna mormodern till första "tvåbenta" barnbarnet Felicia:-). Kramar - och STÅ PÅ DIG SCILLA;-)))))

Matte får skylla sig själv tycker jag som flyttat till en shop-aholic-stad som Malmköping verkar vara (skratt).

Marie och fyrbenta släkten

2011-11-05 @ 01:29:41
URL: http://mibisans.blogg.se/
Postat av: Olga Sandlund

Så underbart du kan beskriva er lilla oskyldiga vandring i den nya staden. En nyfiken Scilla med blåa näsan som tassar in helt omedveten om det passar sig eller inte. Vi har mycket att lära av våra hundar det är ett som är säkert. Ha det gott! Kramar från Tantolga i Motalametropolen

2011-11-06 @ 12:28:14
URL: http://tantolga.blogspot.com/
Postat av: Rudi

Jamen , Snygg-Scilla! Så klart du också måste komma till mig för romantisk promenad med bus och lek!Det värsta är väl att mattarna måste fixa till det och vem vet när dom får ändan ur vagnen och gör det!

2011-11-07 @ 19:44:49
URL: http://www.bmwsfotoblogg.blogspot.com
Postat av: Katarina Uggla

Jadu Rudi, dessa mattar och deras ändvagnar... eller vad man säger... Kanske man kan bita hål på vagnshjulen?? Då reagerar de säkert, kanske de till och med trillar av! Ska prova...

Puss Scilla Räserråtta

2011-11-07 @ 22:30:01
URL: http://misscurlysue.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0